Overvåkningskamera hjemme

Sikkerhetskamera hjemme

Du skal føle at du og familien din er trygg når dere er hjemme. Du skal føle at barna er i gode hender når de er alene med barnevakten. Og du skal føle at alle eiendelene deres er trygge når ingen er hjemme.

Hva det betyr, varierer fra person til person. Noen av oss lever mer utrygt enn andre. Noen har flere fiender enn andre. Og noen har mer som andre kan tenke seg å ta. Derfor har vi også ulike sikkerhetsbehov.

Du vet selv best hva som skal til for at du føler deg trygg.

Vurdere overvåkningskamera hjemme

Selv om Norge er trygt, selv i Skandinavisk sammenheng, skjer det fortsatt mange innbrudd her til lands (som dokumentert i blant annet denne artikkelen fra DN).

Overvåkningskamera hjemme kan gjøre mye for å forhindre innbrudd og beskytte deg og familien din fra fare.

Dessuten gjør sikkerhetskameraer jobben til politi og påtalemyndigheter mye lettere hvis du likevel skulle bli utsatt for en kriminell handling hjemme.

Ikke bare kan kameraer fange bildebevis og ta gjerningsmannen på fersk gjerning – ofte ved å feste selve handlingen på film. De kan også bidra med mye informasjon som indirekte kan bidra til å løse slike saker. Det kan være å fastslå tidslinjer og hendelsesforløp, identifisere vitner, med mer.

Når kan du installere overvåkningskamera selv?

Overvåkningskamera HjemmeI dag er det lett å gå på nett og kjøpe billige, kinesiske sikkerhetskameraer for småpenger, og å installere dem selv. Men det spørs om det er den beste måten å gjøre det på, for kameraene har lite effekt hvis de er satt opp feil.

Hvis sikkerhetssystemet ditt enkelt kan deaktiveres, saboteres eller omgåes – om det er med et minimum av planlegging på forhånd eller i hui og hast når bevisene av ugjerningen må slettes – er det ikke verdt de få kronene du betalte for det.

Dårlige kameravinkler og dårlig utstyrskvalitet kan gi samme resultat. I sannhetens time er utstyret like verdiløst som om du ikke hadde kameraer i det hele tatt.

Kanskje er du fornøyd med et overvåkningskamera hjemme for å avskrekker de de mest lettskremte innbryterne. Da er det helt greit å gå for de billigste løsningene. Men dersom du skal investere i trygghet, er det lurt å få hjelp av fagfolk.

Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg noe gode råd og et uforpliktende kostnadsoverslag.